Snabbfotad bostadsutvecklare ny sponsor i 25manna 

SHH Bostad är en aktiv bostadsutvecklare i Botkyrka och ny sponsor till 25manna. Om du springer på något av deras hus under tävlingen har du läst kartan fel, men SHH hälsar dig varmt välkommen till deras nybyggda kvarter vid ett annat tillfälle.

– Vi skapar attraktiva och prisvänliga hem och har flera pågående projekt i Botkyrka kommun. Det är viktigt för oss att de som bor i våra bostäder trivs. Därför engagerar vi oss i aktiviteter som bidrar till social utveckling i närområdet. Där kommer 25manna in i bilden, säger Ann-Louise Gustafsson, försäljningschef på SHH.

SHH erbjuder mycket boende för pengarna. De skapar hem som är hållbara för miljön, samhället och plånboken. Just nu bygger de för fullt i och kring Botkyrka.

– Vi har precis hälsat ett 50-tal nya bostadsägare välkomna i Riksten och under det kommande året lämnar vi över nyckeln till över 100 mindre hyresrätter i kvarteret Futurum intill Tumba Centrum, berättar Ann-Louise.

Det finns också ett antal områden som är i planeringsstadiet, men där det redan nu går att anmäla intresse för lägenheter på SHH:s webbsida [länk]. Alby Koloniområde [länk] och Tumba Skog är två områden där såväl större radhus som mindre lägenheter och unika vindsvåningar planeras.

– Med en stor variation av lägenhetstyper och boendestorlek ser vi framför oss många olika typer av människor och familjekonstellationer i dessa områden, säger Ann-Louise. Det skulle vara jätteroligt om ett par orienterare hittar dit också, avslutar hon och ler.

: Ann-Louise har inte orienterat sen hon gick i skolan men springer gärna flera gånger i veckan.

Uppdaterat: 9 september, 2017 kl. 13:19