Vi har ställt lite frågor till ansvariga för serveringen

  1. Vad bjuder ni på i serveringen i år?

I år kommer vi att ha pytt i panna och hamburgare i det varma köket. Utöver det finns pastasallader, matiga smörgåsar med leverpastej, stekt ägg mm. För den fikasugna kommer det att finnas bullar och chokladrutor till kaffet. Lite godis och frukt har vi också.

  1. Kommer ni att ha ett vegetariskt alternativ?

Ja, vi kommer att ha vegetarisk pytt och pastasallad.

  1. Kommer det att finnas fler försäljningsställen än ett?

Ja i princip tre ställen – Ett tält för varm mat och grill och ett för kaffe smörgåsar, fikabröd mm. dessa ligger tillsammans i norra delen av arenan. I södra delen av arenan kommer vi att ha en kiosk med varm och kall dryck, smörgåsar, fikabröd, frukt och godis.

  1. Vad har ni gjort för att undvika köer som var väldigt långa förra året?

Vi har fler kassor – totalt 20 stycken.  Vi har gjort en plan för försäljningen och hur vi ska bygga upp en buffert av mat, smörgåsar mm så att det inte ska uppstå varubrist. I valet av utbud har vi tänkt på att det ska gå lätt att framställa och servera utan att pruta på att det ska smaka bra.

För de klubbar som vill tillreda mat själva finns paket med smörgåsar, korv med bröd, gulaschsoppa och sallader att förbeställa i Eventor för uthämtning i serveringen.

  1. Kan man betala med kort?

Ja i serveringen som ligger i norra delen av arenan går det bra att betala med kort i hälften av kassorna, dessa är skyltade.

För den som vill handla i kiosken i södra delen av arenan är det kontanter som gäller.

Uppdaterat: 27 augusti, 2015 kl. 20:54