Alewalds kommer till 25-manna

Vi är mycket glada att kunna meddela att Sport- och friluftsbutiken Alewalds kommer till årets 25manna-helg med försäljning av högkvalitativ utrustning som passar perfekt för orienteraren. 

Det senaste året har Alewalds synts även på O-Ringen med sin tältbutik och populära orienterings-anpassade sortiment, som nu alltså även kommer till 25manna. Årets arrangörsföreningar är mycket nöjda med att kunna presentera det här samarbetet med en högkvalitativ sportbutik som kommer medverka till att göra höstens tävling ännu bättre.

Alewalds VD Anders Engström är positiv och ser fram emot samarbetet:
Det senaste året har vi tagit steget in på orienteringsmarknaden på bland annat O-Ringen och nu med 25manna, och det känns väldigt roligt att få vara en del av orienteringsfamiljen och den här fina sporten. Orienterarna delar vår kärlek till sport och friluftsliv och det känns fint att få komma ut på en tävling som 25manna och mötas där, och lite extra kul att ses på vår ”hemmaplan” i Stockholm den här hösten.

Förutom vassa erbjudanden och nya produkter är det ett perfekt tillfälle att uppdatera din kollektion av träningskläder inför vinterns träningssäsong eller komplettera det du behöver för att göra det ultimata loppet på årets 25manna. 

Varmt välkomna till Alewalds-tältet på Nytorps ängar i Haninge den 12-13 oktober!

 

Uppdaterat: 1 september, 2019 kl. 19:25