Serveringen- ett cirkustält!

Förra årets succé, Café Gaffeln återkommer- nu tre gånger större!  Vi fortsätter med samma uppskattade meny som förra året och i år kan du äta under tak om det behövs.  

Ingen ska behöva gå omkring hungrig på årets 25manna. Vi har tagit pulsen på Göran Hellgren,  ansvarig för serveringen i år, liksom förra året. 

Vad nytt Göran? Har du något spännande att berätta om?

Massor av förbättringar för våra kunder! I år kommer vi att ha serveringen i ett cirkustält som är tre gånger så stort som förra året vilket gör det mer rymligt att hämta maten vid de olika diskarna samt att vi erbjuder ståbord under tak för de som önskar.

Något nytt på menyn?

Varför ändra på ett vinnande lag! Den veganska grytan som blev en succé förra året fortsätter vi med. Den är gjord i skolkök och är helt ekologisk. Vi kör även pyttipanna, pastasallader, hamburgare och korv samt en variation på smörgåsar. Vi kommer lägga ut menyn och prislistor på webben strax innan tävlingen. Då kommer det även finnas innehållsförteckning för de olika rätterna för de som behöver veta avs allergi. Vi kommer att ladda upp rejält så det finns till alla.

Kommer det finnas kiosker ute på arenan?

I och med att arenan är väldig tajt och serveringen ligger mitt i så vi laddar för att ha bra effektivitet i den stora serveringen. För att underlätta för våra kunder så kommer vi tex även att erbjuda vårt ”morgonfika”, dvs kaffe och macka eller bulle även utanför tältet, jag menar vem vill inte ha en morgonfika till bra pris efter starten klockan 09. Och den late kan alltid invänta våra ambulerande kaffesäljare som kommer att gå runt på arenan hela dagen.

Blir det samma koncept som förra året med ingång och utgångskassor?

Ja. Vi tror på det konceptet och det är främst för att minimera köer. Vi har en ingång och sen går man och hämtar det man vill köpa, precis som i en vanlig affär. Vi kommer ha 18 st kassor igång vid högtrafik och betalning sker kontant, med kort eller swish.

Något mer?

Vi erbjuder möjligheten att köpa matbiljetter i förväg via Eventor, för alla lag/klubbar. 27  biljetter ingår, även lagledarna ska ha mat och tjäna uppemot 500kr! Du som kund väljer självklart vilken maträtt och dricka du önskar. Detta ger en rabatt på ca 20 kr/portion. Sista beställningsdag 1 oktober på Eventor.  Och avslutningsvis, välkommen till Café Gaffeln!

 

Uppdaterat: 29 augusti, 2017 kl. 22:24