Uppdatering gällande 25manna 2021

Arrangörsklubbarna Täby OK, Attunda OK och Sundbybergs IK har tillsammans med 25mannaföreningen idag beslutat att fortsätta planeringen med målsättningen att genomföra 25mannahelgen 2021 inkl. Swedish League (WRE). Vi baserar detta beslut bland annat på att smittspridningen är låg, belastningen på sjukvården går ned, vaccinationstakten går enligt plan och att de lättnader som införs den 1:a juli är mer positiva för orienteringssporten än vad som tidigare har kommunicerats. Vi gör vidare bedömningen att svenska regeringen och Folkhälsomyndigheten kommer att följa sin plan och genomföra fler steg i öppningen under sommaren och tidig höst vilket krävs för att 25mannatävlingen skall få nödvändiga tillstånd från berörda myndigheter.

Vi avser därför att öppna anmälan till 25mannastafetten, medeldistansen och Swedish League (WRE) inom de närmaste dagarna. För att underlätta vår planering av 25manna skulle vi uppskatta om ni kan registrera anmälan i Eventor så snart som möjligt.

Då det ännu inte finns ett kommunicerat datum för steg 4 och 5 finns det fortfarande en risk att vi inte hinner få myndigheternas tillstånd och blir tvungna att ställa in tävlingen. Detta kommer att meddelas senast 30 dagar innan tävlingen. Vi rekommenderar därför alla deltagande klubbar att inte binda er ekonomiskt för era resor och boenden i samband med 25manna 2021.

Tävlingsledningen för 25manna 2021

My Rönnols, Täby OK
Thomas Widehag, Sundbybergs IK
Erik Daniels, Attunda OK


Detta inlägg finns även på: Engelska, Finska
Uppdaterat: 3 juli, 2021 kl. 09:43